Graziella va concerta in Bruxelles


Sâmbătă seara violonista Graţiela Marineaţă va cânta într-un club din Bruxelles, Belgia, la invitația gazdelor. Este pentru prima dată când piteșteanca va concerta peste hotare.

,,Când eram ceva mai mică de vârstă am mai cântat în Sofia, în Bulgaria, însă într-un cor. Este pentru prima oară când voi cânta la vioară într-o altă ţară. Nu pot spune că am emoţii, sunt obişnuită cu scena. Aştept cu nerăbdare acest eveniment, care în mod sigur se va transforma într-o experienţă de neuitat.

Îmi pare rău că nu voi avea suficient timp la dispoziţie pentru a vizita orașul, pentru că a doua zi, duminică, trebuie să fiu prezentă în Bucureşti la un alt eveniment.’’, spune Graziella, numele ei de scenă, pentru ePitești.

În vârstă de 24 de ani, Graţiela Marineaţă este absolventă a Liceului de Artă „Dinu Lipatti” din Pitești și a Universității Naţionale de Muzică din Capitală, secția vioară. Acum este și cadru didactic la Şcoala Populară de Arte şi Meserii din Piteşti și, de asemenea, predă cursuri de vioară la o școală de muzică din București.